Wie zijn wij

Willem Engelberts (17 augustus 1970)

Na zijn rechtenstudie in Groningen is Willem in 1997 zijn carrière begonnen bij Cushman & Wakefield (C&W) op de Retail Afdeling. In 2004 is hij het hoofd van de afdeling geworden en in 2006 gepromoveerd tot partner. Onder zijn leiding heeft C&W haar positie als marktleider op het gebied van retail vastgoed sterk verstevigd. Hij heeft vele aansprekende opdrachten en transacties gedaan voor nationale en internationale retailers¹, ontwikkelaars², alsmede private en institutionele beleggers³. Na 14 jaar C&W heeft Willem in 2011 besloten de club te verlaten. Vervolgens heeft hij met zijn gezin een droomreis door Zuid-Amerika gemaakt. Begin 2012 heeft hij Engelvast opgericht.

¹) o.a. Apple, Primark, Zara, Asics   ²) o.a. Foruminvest, MAB, Multi, ING VGO   ³) o.a. Redevco, CBRE GI, Invesco, Unibail-Rodamcorode-streep

Anja Tukker (31 maart 1957)

Na 20 jaar bij Sony Music Entertainment te hebben gewerkt heeft Anja van 1998 tot 2012 bij Cushman & Wakefield (C&W) gewerkt als secretaresse op de Retail Afdeling. Begin 2012 heeft zij C&W verlaten en een nieuwe uitdaging bij Engelvast gevonden. Anja is de spin in het web bij Engelvast en ondersteunt alle werkzaamheden van Willem.